Ha ha..hi hi hi där lurade jag er allt ;) Lönesamtal, Vårtornas krig, & tjejmiddag

...Nästan så att jag gapskrattar ;)  Nädå.. Mitt liv som sjukskriven har tagit en jädra fart helt plötsligt :S Hur fasiken ska jag hinna jobba?? Nä, man skulle ju vara hemma och va lyxhustru istället ; ) Faktum är att det hade jag inte klarat av- jag är alldeles för social för det :)

I tisdags blev det lönesamtal och ja.. vad ska jag säga om det? Jag hade såklart velat ha mera´! Säg den som är heeeelt och hållet nöjd-bara rätt av??!! Men jag förhandlade mig till 50 kroner mer ialla fall :) 

Efter lönesamtalet och lite prat med mina goa kolleger så åkte jag med Linda (en vän och arbetskamrat & och hennes otroligt söta son Elias på 10 månader) till Torp. Jag fick ju varna Linda för att det skulle ta hundra år för mig att halta med henne på Torp så att hon visste vad hon gav sig i på... ;) Fast det gick relativt bra faktist- det går framåt och jag måste ju träna mig nu, för snart är det tillbaka till jobbet för min del :) 10 Maj ska jag börja är det tänkt!!

Efter Torp blev det hem och slänga i mig mat  plus att tvinga H att hiva in en äldre fin stol i bilen som vi skulle visa upp för "Antik-Harry"  för en liten värdering.. Efter att vi var färdiga med det så skulle vi fräsa ner till banken. Måste passa på att tacka Lisa & Rikard för tipset att ta den banken för de är kanon där! Pöss på er ;)

Ja.. vi fick "lära" oss en massa som vanligt!

Efter det var det dags för "Antik-Harry" och värdering, det visade sig att det bord plus sex stolar som jag har ärvt av min syster som i sin tur har ärvt av mamma är värt en del så nu har vi tagit tillbaka det från förrådet till vardagsrummet :) flyttade matsalsbordet plus stolarna i ek/läder till köket.

Det hemska köksbordet som barnen har mer eller mindre hackat sönder ska jag nu rusta upp och ha det som trädgårdsmöbler.. Bara så länge!
Typ lasera det  vitt (älskar ju vitt) och ställa ut under taket på altan- det kan ju gå ett tag innan det rasar ihop ;)

Jag tycker att jag är lite smart faktist- vad tycker ni?? ;)

När vi väl var hemma tog vi fram en växasäng som vi hade  till salu  på Blocket som nu skulle säljas till ett par med en liten. :) Gött.. så blev vi av med den! Mer plats och mindre saker strävar vi starkt efter!
 
Dags för "Vårt-tankarna"

Jag HAAAATAAARR vårtor!!!! Har räknat ut att det INTE finns något posetivt med dessa kräk som har anfallit min äldsta dotter Tovas fötter :( Hon är heeelt förstörd så det har varit mycket gråt och förtvivlan från Tovisen och för min del med såklart!! Vi har haft vårtmedel,vilket gör ont på stackars liten ,nu sist efter min Torp-runda inhandlade jag ett par skitdyra jädra Vårtplåster  på Apoteket som skulle vara effektiva.

 Men så sa Tovas  fritidsfröken att det var bättre att frysa bort dem med något som också finns på Apoteket fast det har vi inte köpt ännu. Igår efter Tjejmiddagen pratade jag med min goa Lisa Svedberg på vägen hem och hon berättade att nagellack var grymt effektivt :) Ah ah så nu jädrar i mig så ska vårt-fanskapen bort!!!!!

Ikväll blir det mitt krig emot Vårtorna- DE ENVETNA ASEN SKALLL BORT !! Vi får se vem som vinner detta;)

Min lilla Tovis-hon har ju ont av vårtorna och så skäms hon stackaren! Men vi har tröstat så gott det går och förklarat en massa om asen..Så nu är hon gladare :)  Tack  min Lisa!!- du är en ängel:)

Igår var det dags för kompetensutveckling på NÄL och det var naturligtvis jätteintressant. Ämnena var Stroke och akuta kirurgiska sjukdomar och ingrepp. Efter en hel dag av föreläsningar var jag heeeelt mör när jag kom hem!

Vid kl. 18 var det dags för Tjejmiddag nere hos Linda och det var kul att träffas. Det var/är ju arbetskompisar till mig nästan alla som var hos Linda. Lisa Svedberg, Therese och Christine och Linda har jag jobbat med. Men nu har de slutat eller ja Linda jobbar fortfarande men ska sluta :(
 De andra har läst vidare och specialiserat sig och en av dem har  flyttat. De är Sjuksköterskor allihop! Jag bara längtar tills jag kan ta tag i min läsning till SSK MEN jag måste läsa Matte först och det är inte min starka sida.. :( Men planen finns där i alla fall ;)

Idag har för övrigt varit en riktig slappardag ,fast jag ska greja lite nu. Pöss på er och ha en fortsatt trevlig eftermiddag :) 


     plus    =       BORTA!!!!

 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Låter inte som det finns några slappardagar hos dig inte...

Att tipsa om den banken var ju inte särskilt svårt, hihi!

Pusselipusspuss

2009-04-23 @ 16:01:25
URL: http://lisajagdell.blogg.se/
Postat av: Frida Jensen

JAg vet att Linnéas kompis fick bort sina med den där frys-grejjen från Apoteket. Och då går det med en gång med, så slipper man hålla på i all evighet.

2009-04-23 @ 17:37:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0