Vilken kanon Morsdag=)

Hi hi  va glad jag är! Solen skiner,jag är tillbaka på jobbet på heltid och det funkar hyffsat ändå med tassen=)  Min familj är underbar- ja livet leker helt enkelt;) 

Igåår kväll när jag hade jobbat kvällen ,kom jag hem och gick raka vägen till altan där nästan hela familjen mötte upp mig med en surprise! Håkan och kidsen hade åkt och köpt 2 stycken solstolar som de hade ställt upp!!! Åh... va glad jag blev=)  så vet ni vad jag ska göra imorgon på min lediga dag???  svaret är sola!  en härlig och skitbra Morsdag-present=)
Kram på er alla underbara mammor och hoppas att eran dag har varit bra!


trött........

sorry men jag har tappat bort lite av bloggandet :(  Jag lever men det är inte så mycket mer :( Min fot är som en .. ja jag vet inte vad det sitter på min vad helt enkelt...  Jobbar heltid igen och  det gör sitt!Nä gott folk.. hör ni någon som snarkar så är det jag!  Natti natti zzzzzzzzzzzz

..korvstoppning!

Oh my good! Jag är grymt bildad numera- nu är jag så kompetent att jag kan inte bli bättre ;) He h he känn på den ;) Imorgon är det sista kompetensutvecklings-dagen :( Det har varit otroligt kul och intressant. Mycket visste jag redan, fast det är alltid bra att få nya idee´r.

Skämt åsido.. jag har arbetat snart 9 år som uska så något borde ha fastnat menar jag ;) Jag har ju ingen teflon-hjärna vad jag vet! 

Men så seg i huvudet jag blir av att sitta och lyssna en heeeel dag. Idag så trillade ögonen ner en gång, bara.. Och lite dreggel också;)  Helt otroligt..

Nu har jag suttit och slappat vid datorn en stund i väntan på att jag ska hänga tvätt. Meeeeeen va?? Hänga tvätt??? Det gör jag ju aaaaaldriig!!!!!!!!! Fruktansvärt ironisk var jag nu;) 

Jag satt och höll för öronen nu för att förtränga att tvätten är färdig. Men så fick jag kramp i händerna, så det blir väl att slääääpppa sig in i tvättstugan och ägna mig åt detta så å spännande och givande som att hänga upp tvätten.

Vi ses imorgon mina kära läsare;) puss på er                              

Söndag & jag är såååå in i ...

...bomben trött!  Igår blev Jag och barnen  hämtade av Lisa  Svedberg, och så drog vi till Brodalen. Supernice ställe. Jag kände att jag behövde komma hemifrån lite och bli ompysslad. Å det blev jag. Vi sov alla 8 (!) i en stuga- skitmysigt.=)  Med loft och grejer. Åh va fint de hade!!!! Jag hade beklagat mig tidigare på eftermiddagen att jag ville ha en flaska vin och lite tjat men jag ville hemifrån också- så hon sms:de tillbaka till Mig efter en stund, att hon och Martin hade fått en toppenide´. Och det var det.

Det är Lisas svärmor och hennes sambo som har det som semesterställe. MMMMmmm... vilket ljuvligt ställe att koppla av på! På landet verkligen. Nu har  söndags-tvättningen , bompa och kvällsmaten för barnen ägt rum. och de ligger i sina sängar=)

Sagan tog H idag för jag känner mig som i koma.. :( Det är så tråkigt att ligga och sova när man ska läsa bok.. För det har hänt att jag har slocknat mitt i en saga, av ren utmattning såklart men ändå. Jag börjar först sluddra och sen är det kört!


Nä nu rinner tiden ifrån mig.. Ni ska få en bild- en badbild ev de små:) Kan hända att ni har sett den innan men blunda då;) Kram på er och ha en fortsatt go söndag för det tänker då jag ha!

Lite om mig

Smeknamn:  Mellis eller Bengan;)

Beroende av:   Min familj och mina vänner, mitt lipgloss, min sminkväska,mjölk och choklad

Vad tror folk om dig?  att jag är en snäll,go och en riktig pajjastjej som gillar att bjuda på mig själv

Stämmer det? Ja

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon och mina naturligt vita tänder

Vad säger du för att imponera på någon? Du gör mig glad

Hur imponerar man på dig?  att man bjuder på sig själv

Brukar du skratta för dig själv? Ja ibland

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?  "När ska vi grilla"  från våran stora gosse Magnus
 
Var bor du? I Uddevalla

Trivs du där? Ibland

Äger du några converse? Nix inte för tillfället, mina gamla är slängda :(

Sprit, cider, vin eller öl? cider och sprit

Brukar du bli för full? Ja, men inte jätte full
 
Är du allergisk mot något? sura, snåla, ego människor 

Hur svarar du i mobilen? " A.. Det är Jessica"

Vem ringde du senast? Mamma

Vad sa den du senast pratade med i telefonen? "Tack för hjälpen förut"

Antal timmar sömn i natt?  8:)

Brukar du komma i tid? Bara till jobbet :-S / Är den största tidsoptimisten i stan

När mår du bra? När jag får vara med mina nära och kära och när jag känner mig uppskattad

När blev du fotad senast? För en vecka sen, när Evelina tog kort på mig när jag poserade med min nya röda jacka :)

Hur känner du dig nu? Trött, får snart hämta tändstickor för att hålla upp ögonlocken..

Vanligaste färg på dina kläder? svart, rött och turkost är det mycket nu

Vad tycker du om dina fötter? Ok numera.. nu när knölen är bortop. är i alla fall ena okej

Vad saknar du? pengar

Hade du en bra kväll i går? nja- jag jobbade kvällen- men visst var det ok

Favoritdryck på morgonen? mjölk

När brukar du oftast gå och lägga dig? vid 23

Är du blyg? nej
 
Sysslar du med någon idrott? Nej

Vill du hellre ha mail än brev? Det är mysigt att få brev- men det blir för sällan för det går fortast med mail

Har du spytt offentligt? Jaaaa

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? kissa och ha sex tror jag

Är du nöjd med ditt liv?  Nästan- det går åt rätt håll

Är du bortskämd? Ja ibland

Vad är det värsta du vet? spindlar

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? 1500-2000
 
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Beyonce

Vad längtar du till? semestern
 
Vad är det finaste du fått?  En ring och halsband i mammagåva av min sambo och svärmor plus svägerska. Och en massa annat fint har jag fått.. bla av min syster

En speciell dag du minns? När jag träffade min nuvarande sambo- och när jag födde våra barn

Hur gammal är du?  30

Du samlar på? ???

Gillar du golf?  nej

Är det okej att gråta? Ja
 
Vad skulle du göra om du vann en miljon? spendera en del på huset, renovera köket, köpa ny bil,spara och resa

Bär du glasögon eller linser?  Inget än så länge men jag ska snart syn-testa mig..

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej..

När går du upp ur sängen en helgmorgon? På helgen runt 8 och när jag jobbar tidigt 05.00 och när jag gör kvällen 6.30

Har du någon piercing? Nix- jag har tagit ut den enda jag hade

Solar du ofta? ja

Är du bra på att laga mat? Ja

Är du flygrädd? Nej

Hur vig är du? he he he.. smidig som ett kylskåp

Vad dricker du helst när du är törstig? vatten
 
Tror du på ett liv efter döden? ja

Tycker du om sushi? nej

Vad äter du helst när du ser på film? Chasewnötter doppade i choklad

Har du tandläkarskräck? ja

Är du morgon- eller kvällsmänniska? olika
 
Biter du på naglarna? nej..enstaka tillfällen

Röker du? feströker 
Vilken låt hörde du senast? Alexander Rybaks låt "Fairytale"



 

Lite bilder!

Två coola grabbar!Skolbalen när Mange går ur 9:an!En otroligt fin bild på en trött mamma som släpar sig fram iklädd i sin otroligt fula men dock supersköna morgonrockEvelinisMin Tovis

Fy fan för migrän!

Har ont så in i helvete!!!!!! Rent ut sagt... sorry men jag blir frustrerad  :- S  Ont precis i halva huvudet och mycket vid tinningarna och vid ena ögat. Har tagit tablett och allt. Så nu ska jag lägga mig och vila... Kram på er

Shopping-alltid lika nice;)

Eller vad tycker ni?! Min sambo söger att jag måste vara shoppingberoende ,men han snackar mycket konstigt också!

Han tycker att jag får ett fånigt lee´nde så fort vi närmar oss en affär... Och så tycker han att jag blir glad bara av att åka till Maxi och storhandla.. Att  jag blir nöjd bara av att lämna över kortet eller kontanterna till kassörskan :-S

Ja ja- imorse var det tack och lov ingen strid med Tova=)  Vi gick upp lugnt och allt flöt faktist på :) Linis va uppe med oss och käkade frukost med oss. Det tillhör inte vanligheterna, för min lilla är så morgontrött ibland. Hon kan lägga sig i tid och allt men ack áck så trött mitt lilla pyre är ibland. Men så vild och pigg hon kan vara ibland..

Jo vi drog ner till skolan och jag snackade lite med fröken. Sen gick vi hemåt igen. Jag röjjde lite och vi mös lite vid tv:n jag och Evelina. Efter ett tag så hade vi fruktstund. Senare kom jag på att jag skulle kolla mitt konto och såg till min förvåning att barnbidragen hade gått in!! Super- då drar vi ner till stan och shoppar kläder till er ropade jag till Evelinis. Ett sjungande "jaaaaa" fick jag till svar. Då blev det fart på oss ;) Ner med bussen till stan och det var ju nästan lunchtid så det fick bli MC  : -s   urk, blä usch för MC!    Jag ogillar starkt att äta där. Jag vet inte men det kan inte vara nyttigt? 

Där så slog vi ihjäl en timme innan E hade fått i sig allt och jag fått i mig en sallad som jag lyckades hitta på meny´n.
Nu var det dags för shoppingen. Jag fick till det bra denna gång =) En  del  hittade jag.  Jag tog kort på alla kläder som jag hade lagt ut på sängen när vi kom hem hi hi hi Barnen var nöjda och jag med :) Jag tänkte att jag lägger in bilder imorgon.  Efter att vi hade hämtat hem Tova plus en kompis, så traskade vi hemåt.

Det blev mellanmål på altan för de små. Jag satte igång och städa lite. Dammsög,satte på en tvättmaskin,skurade golven,skurade toaletten uppe, lagade käk till oss och bakade lite kolakakor som tjejerna och Mange fick efter maten. Sen kom Emilias mamma och hämtade henne.  Då var det duschning på schemat plus kvällsmat  vid Bompa och sagostund. Och nu ligger de sen drygt en halvtimme tillbaka. Kram på er- nu ska jag glo på " Äntligen hemma"  vad gör ni?

Dream on babe......

Vi fick ett erbjudande av 3 att teckna avtal med dem om internet och så fick man en laptop på köpet. Eller ja fick och fick! Inget är ju gratis. Jag hade inte tvekat att ta det erbjudandet ifall inte vi hade haft Telia nu. Vi har våran bindningstid kvar ,och då känns det konstigt att betala för ett internet man inte använder.

Sen vet jag ju inte hur det funkar med 3 , om det är bra osv.


Nu ska jag göra min önskelista:

Jag vill:
 
att någon kommer hit och trollar fram lister och sätter upp dem ,där de ska vara

ha en ny säng.. slippa känna sig överkörd när man vaknar :(

 ha nya utemöbler

ha en ny utetrappa

fixa el ut till altan och sätta dit belysning

ha ett stort parasoll

vara klar med körkortet

ha en ny bil

ha ett nytt kök

att den jäveln som inte gjorde klar våran tvättstuga ska komma hit och fixa resten!!!!!!!!

gå ner i vikt

ha mer nya kläder till alla i familjen

Ja listan kan göras lång men framför allt vill jag att alla mina nära och kära ska ha hälsan!!!

Ha en bra dag och vad ska ni göra?


                           


   


Jobbat och stridit om klädval!

I 4 timmar har jag jobbat idag- det innebär halvtid... Skumt som bara den men det är nog bra för fossingen=) Så nu ska jag bara slappa..

Trodde denna morgonen skulle knäcka mig :-S Men nu har jag förträngt mina duster med mina stora otroligt klädmedvetna tjej... Fast att jag lägger fram kläder kvällen innan så är det tjat!! Idag fösökte hon få mig att låta henne ha en jättetunn sommarklänning i spöregnet..Sen var det jeans som hade gått sönder och var smutsiga :S Plus en fruktansvärd tröja som jag har glömt att lägga undan.

Vissa kanske tycker att det inte spelar någon roll vad deras barn har på sig- men jag känner inte så.
Jag vill att de ska hela,rena och funktionella kläder. Vad tycker ni?

Nu ska jag lägga mig en stund i högläge  med tassen känner jag!  Kram på er

Loves Fairytale Med Alexander Rybak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=-8JRtGMBUz0&feature=related  Sååååååååååå underbar! Den var min favorit från början-har ju hört den på radio och på sm-finalen=)  så jag satte helt klart mina röster på den här fantastiske kille!!  Jag rös,nästan så att tårarna kom!!! Så nu har jag sett den på Youtube ett ex antal gånger... ;)

Marlena Ernman låg i lä tyvärr och så sjöng hon falskt :( Det blir att kvala igeeen för Swedala!!   Nä nu ska jag greja lite.. De här dagarna som jag skulle ha skrivit på min lilla blogg har bara inte blivit av..

Sorry- men jag har suttit ute och solat och grejat med min nya telefon:) Den andra jag hade var heeeelt rasfärdig :- S

Nä det här duger inte!
 Jobb ikväll med mellan 15.30 till 21.30- jobbar bara halvtid nu. Och imorgon ska jag bara jobba i 4 timmar- det blir konstigt.  Fast jag måste ju vara försiktigt med foten.  Kram på er alla


 

Ny jacka- äntligen =)

Jag och Evelinis!Evelina tar kort på sin mamma!Min jacka har jag fått laga ett ex antal gånger!! Alla som känner mig vet hur duktig jag är på att sy ;) Ha ha ha.. Stackars Håkan ibland..Tänk när jag har fått för mig att jag ska sy egna gardiner  : - S
H har hört från köket hur jag har nästan sparkat på den gamla symaskinen ( Men dock lugnat ner mig) och svurit för mig själv MÅÅÅÅNGA gånger. Fast jag tycker inte det är så farligt ;)

Men nu finns det ju bra färdigsydda gardiner.. När vi har varit i tygaffärer, har H alltid gått fram till de färdigsydda gardinerna och förespråkat dem tills jag har gett med mig och erkänt mina bristande sykunskaper...

Ja men nu har jag i alla fall köpt mig en snygg klarröd jacka B-young til reapris. Precis en sån jag vill ha- lite sportig och den går över min rumpa- perfekt =) och så hittade jag ett par coola badbrallor till min kära sambo också till reapris- fasiken vad sånt gör mig glad =) återkommer med bilder snart!! Måste dra till Dagis med Evelina- det är Förskolansdag idag=) Kram så länge

Fixa-time!

Idag blir det till att ordna lite saker. Ska göra pass, gå till trafikskolan m.m ja ni hörde rätt.. Jag är 30 år och ha inte tagit körkort! Men det finns vissa anledningar till det, och säga vad man vill men jag är ju otroligt miljömedveten än;)

Jag tar med mig minstingen Evelina till stan och knatar bort till musee´t med henne. Där har de en kulig båt för de mindre:)  ´Det blir lunch på stan idag med goa lilla minsting.

  Har ni vägarna förbi "The big city- Uddevallski" så är jag nog inte svår att missa. Idag blir det nämligen klumpfotsskon som alla tittar på, och jag är sååååååååå trött på det. Men vad ska jag göra? Ska jag gå runt med mina röda Crocs och kunna ha båda eller ska jag ha min basketkänga - dock bara på en fot?? Vad hade ni gjort?!

Om jag har båda Crocsen så ser det lite skumt ut när jag har :svart klänning med linne under , leggins på mina ben,snygg halsduk och jacka, eller ska man se att jag är lite sjuk i min fot. För folk tror väl knappast att man har en så ful dojja på sig om man inte behöver??!!!

Jag längtar till svullnaden har gått ner och jag kan ha ett par nätta ballerina skor eller en  sån här :

Lovade lite bilder..

Ännu en dag har gått.. Varit på föreläsningar om Demens & Hjärtinfarkt idag. Demensdelen var klart bäst, mycket lärorikt och intressant, plus att jag fick en förändrad bild av Demens!  Tänk vilken vidrig sjukdom. Demens kostar oss mycket mera pengar än vad alla sjukdomar tillsammans gör.  Men när vi kom till Hjärtinfarktsdelen så hade vi  en väldigt kunnig föreläsare meeen så monotomt hon pratade tyvärr .( Så jag somnade, precis som vanligt..

Sen så fick vi några fnitteranfall. Vi är tre tjejer som sitter brevid varandra..En på 32 år, jag på 30 och en på 46 tror jag..detta fnitteranfall var ju inte kul. Ni vet när det bubblar så där tokigt inom sig och så FÅR MAN INTE SKRATTA, men så gör man det och försöker sluta- men förgäves :S Har ni varit med om det någongång? Imorgon är jag ledig, så då skriver  jag mer.. Ha det fint och nu ska jag glo färdigt på "Äntligen hemma" :)Våran altanEn underbar lampa vi har i våran limegröna hall nereFramsidan av vårat Radhus Våran stora gosse Mange!


Trött.........zzzzzz och ont!!!!!

Jeeeaaapp... Nu var hen hel arbetsdag gjord. Jag klarade hela dagen men jag tror inte att det är något att rekommendera ? Fast det vet ju bara min Läkare förstås, som ska ringa mig först imorgon- strange med tanke på att jag hade velat ha en okej-stämpel INNAN jag haltade runt på jobbet.

Blir faktist irriterad för mindre!  Men läkare borde ju  veta mest ,och skulle det ha blivit något  med foten, så tänker jag stämma honom!!  Det hade ju varit mest logiskt att han sjukskrev mig till den dagen, som jag skulle till läkaren för koll så att allt var ok? Men icke!  Ja ja det ordnar sig...

Nu är det högläge i alla fall-min fot  bultar och ömmar efter en hel dag på de där stenhårda golven. Fast jag hade tur som fick en lätt patient-grupp, jag kunde ta det lite lugnt.  Hade det varit en helt vanlig dag med en massa att göra , hade jag fått dra därifrån.

Finn ett fel;)


Shit va trött jag är!!!!
Jag har ju sparkat igång en tvättmaskin, det blir att vänta på att den är färdig-hänga upp eländet & sen sjunka djupt ner i soffan. Måste ju glo på " Ballar av stål" - den idiot är en av de bästa- gillar inte när han snackar bara. "Jobbigt va?!"

Nä nu är mina ögonlock tunga...zzz Måste ladda inför alla föreläsningar jag ska lyssna på imorgon. Jag går en kompetensutvecklings-kurs med jobbet =) Mycket bra, men så fort någon föreläsare pratar för entonigt- så somnar jag :S Hopplöst är det. Det är likadant på alla APT . Somnar vet ni...
Va fan! Det är ju grymt pinsamt.

Jag har pratat med min chef om det- och han är numera inte förvånad- dock bekymrad. Fast jag har sagt att ställer jag mig upp ,och går runt är det för att jag måste röra på mig lite. Det kan ju vara hur intressant som helst , men jag somnar.

En gång så satt jag klarvaken upp och ansträngde mig till det yttersta- meeeeeeeen så började jag nicka till. En jobbar kompis undrade om jag var onykter eller något annat skumt.. he he he, jag höll på att skratta ihj'äl mig. Så varje gång det är APT så sitter mina kolleger och följer mig med blicken..
 Nä  nu måste jag natta mig själv, natti natti

Söndag- den stora dusch & bad-dagen..

Vaknade 8.30 imorse och var på gott humör, gick upp och knatade in på wc.. Vilken fjong i huvudet jag hade!!!- skulle tagit kort på min berömda Stig-Helmer filla men så bara log jag och smög in i sängen igen.

Sen så började jag läsa en stund- men säg det lugnet som varar.. En Katt kom och försökte krafsa bort boken,mökade sig ner tätt intill mig och bäddade en stund- sen sov Knut (katten)  Jaha.. vi försöker att läsa igen.

Ja då dök en förväntansfull kalas-tjej upp- hade redan tänkt ta på sig kalaskläderna och sticka iväg..

- "Nä min Tova- du kan ju inte gå nuuu" snälla gumman, kalaset är inte för än 16.45!!"  " Du ska bada eller duscha,mamma får fläta håret på dig och ja du vet allt-äta frukost m.m "

Jag fick en konstig min och så ett långt stööön om att det skulle ta så lång tid till att kalaset började :( Jo jo men vad ska jag göra-trolla?  Nog för att jag är mycket lik Häxan surtant- men trolla kan jag inte!

Sen gick dagen iett, bada båda tjejerna,laga lunch,tvätta.plocka undan och nu slappar jag! Är lite nervig inför morgondagen, men äsch det ordnar sig!  Nä nu är det dags för att förbereda mitt minsta barn inför läggning m.m Kram och imorgon ses vi sent för då är det jobb heeeel adagen om jag fixar det vill säga? 



Lycklig som en hel brak-skit ;)

Carros tös Ida och en stackars ledsen Tova i bakgrunden med klämt finger:(Jag kan ha båda crocsen igen!!!! Behöver inte ha min klumpfots-sko längre.. he he he
Nästan så att jag planerar att göra upp en eld med den , för att sedan dansa runt den. ;)  Vilken syn...

Jag har ju kantat runt i min fula sko länge nog nu.  För att var exakt ,sex veckor!

Tänk när jag har haltat fram men den j-a skon och va folk har tittat- hoppas jag har kunnat bjuda på ett eller annat garv ;)
Först i början tyckte jag inte att det var så farlig men nu börjar det bli stönigt- fast egentligen ska jag inte gny..

Jaha- så var det jobb-time på måndag! Lite konstigt känns det- kommer jag minnas hur jag ska göra??!

Annars idag så har det varit fullt upp- förvånade??! Nä antagligen inte.. Jag har städat toaletten där uppe , skurat och gnidigt som en dåre med värsta Stig-Helmer frillan,.  Idag var den så vidrig att till och med sambon Håkan ryckte till när han glyste på mig :P

Och innan WC- städingen, sparkade jag igång en maskin med tvätt. La köttet i marinaden (grillning stod det på Kvällsgörat ), duschade och lagade en mycket enkel men dock såå omtyckt lunch till kidsen (korv med bröd) , sen förberedde jag maten för ikväll.  Klippte gräset för första gången i år :) gjorde jag ju med!

Vi hade granntjejerna på besök idag en stund- lovade dem att vi skulle knata iväg till gårhagen som vi har alldeles i närheten, så vi gick det tjejligan, jag och min goa granne Carro , som  är mamma till Ida- en av granntöserna. Det var mycket trevligt i fårhagen:) Ett av fåren var alldeles tokig när hon fick mat!

Nä! Nu ska jag sjunka djupt ner i soffan och mysa!  Vad gör ni?!  Ha en fortsatt trevlig afton ;)


P.s.. fasiken:( Jag tänkte lägga in lite bilder men jag sparar det till imorgon i bästa fall ;) Nu ska jag kolla " Yes man" med
Jim Carrey tillsammans med min sambo            

För 14 år sedan..på dagen..

14 ÅR!! Det känns inte som att det är så länge sedan..  för det var så jobbigt att gå igenom och det har satt sina spår.Men det är några år som har gått sen min älskade stora goa Pappa gick bort.  Dagen då Pappa somnade in sitter som berg i mitt minne och det gör mig väldigt ont att tänka på att mina barn inte har sin morfar i livet, att de inte ens fick träffa honom.   Jo jag vet att det finns fler som har så, men det tröstar inte... 

Och jag vet att det har gått många år men saknaden kommer alltid att finnas där! Pappa dog av en Stroke och pga av att hans kropp inte var stabil nog. Dåligt Hjärta,dåliga njurar,Diabetes och så drog han på sig en Lunginflammation. En vecka tog det, sen så orkade inte hjärtat längre.

Det kommer alltid att kännas svårt och att tänka på det, men det har blivit lättare med tiden.
Nu för tiden när jag i mitt jobb möter anhöriga som mister sina nära och kära, så har jag en väldigt stor förståelse och den KANSKE jag inte hade haft annars. Naturligtvis förstår man vad det handlar om på ett sätt- men jag kan känna deras smärta, sorg, frustration och den otroliga saknad som de känner.

Det finns inget posetivt  med att min pappa skulle gå bort - Men det ger mig en erfarenhet som jag har lagt i "livets ryggsäck" som jag brukar kalla det.

 Vill nu tända ett ljus och sända några fina tankar till minnet av min Pappa:

Du kommer alltid ha en speciell plats i din dotters hjärta och jag kommer alltid att känna saknad när jag tänkar på dig- men jag vill också le och kunna skratta  när jag tänker på dig- älskade Pappa. vila i frid!

Minns när jag var liten och satt i min pappas famn och luktade på hans öron ( de luktade alltid av Rakvatten) minns också när pappa var iväg på konferanser och jag längtade som en tok tills han kom hem :) Och oj vad glad jag va när jag såg bilen köra upp på garageinfarten..

Hmmm.. tankarna fladdrade iväg märkte jag!

Ha en fortsatt trevlig fredag- nu ska jag tända ett ljus och titta på lite kort på pappsen- ev  se ifall jag kan skanna in ett kort på honom. Kram på er!



                                                                       


Lyssnar på en underbar låt ..

Åh den är så ljuvlig- Beyonce´s låt "Halo" Den har ju funnits ett tag men åh va fin den är!   http://www.youtube.com/watch?v=y9_j35L5bHM&NR=1

Det roliga är när jag och Evelina lyssnar så dansar hon och sjunger som bara den :) Vilka undebara knoddar jag har :)

Idag är det en sån där seg dag då jag har varit på ett skithumör men jag håller på att jobba mig uppåt nu!

Vi skulle ha åkt till stan och fixat lite , men så har jag fått göra en massa tråkiga saker innan så nu sitter jag här istället...
Måste vila en stund nu..

Och då passar det ju bra att sitta här;)  Vi ska göra ett nytt pass till mig- och det är inte så kul att det gäller en resa :(

 Nix- Jag ska ha det till min  Norska undersköterske-legitimation.

Det är en massa pappersarbete :( Vad tycker ni om såna roliga saker ?!

Ni ska se mig nu när jag sitter här.. He he he.. sitter och sjunger (läs vrålar) ut "Halo" i min ensamhet..

Jag är så kass på att sjunga - meeeeen jag sjunger  ialla fall..

 Ha en bra dag och vad gör ni?  Själv sjunger jag vidare och låtsas att jag låter precis som  Beyonce ;)


Ska bjuda på lite bilder!

Jag på Påskafton   Min dolda talang : Smörgåstårtor!

Seg, orolig och lortig :(

Usch..usch  va jag är seg-- Jag orkar inte ens släpa mig till duschen- idag har det varit fullt upp! Och så har jag gått runt och känt mig heeelt kass va jag än har gjort idag- varför är det så?? Orolig och så- en konstig dag helt enkelt!

Varför är det så?? Jag känner inte det lugn jag brukar ha i mig :( Orolig för vad folk ska tycka och tänka om precis allting-  jag är inte konstigare än någon annan vad jag vet!

Jag kanske skulle meditera eller något för att få bort klumpen i halsen.. Fattar ingenting- nä nu ska jag göra middag.

Idag blir det falukorv med pasta kanske makaroner. för det är ju grymt ovanligt ;)

Kram på er från "Skumberg"



          minns ni de här stollarna ?

..fortsättning på Tungt beslut..OCH pinsamt glömsk..

Hmmm.. jag va borta länge ja;)  Det var meningen att jag skulle sätta mig en stund igår, men så hade jag fullt upp med barnpassning m.m. Nu kommer jag inte ens ihåg vad jag menade med "Tungt beslut" som jag skrev igår ?

Förmodligen var jag ironisk ;) Men nu kom jag på det =)

Jag var ju nere på Åhlens igår och fick mig ett par grå hår  tror jag.. Fick äran att köpa födelsedagspresent till Manges tjej!!! ´Men hur lätt var det??
 Jag fixade det i alla fall, men det tog flera sms till Mange, plus ett MMS och  en evig väntan på att han skulle svara. Mange hade ju lektion så jag kunde ju inte heller ringa honom.  I och med det blev det att där stog jag och väntade. Jag tror att jag var på Åhlens i en timme!!!!!!!!!!!!!

Gick där och såg ut som ett levande frågetecken plus min stora, stora klumpfot som precis ALLA tittar på.

Det  skulle varit kul att se vad de tänker ...

Till slut  fick jag ihop lite grejer som kan va bra att ha=)

En liten nessecär, helt transparent (minns inte hur det stavas?) och så la  jag i en en rengöringsmjölk från Oliv-serien, några badkulor, en dyrare massageolja, en massage-bläckfisk som man kan massera nacke och rygg typ, och badskum- Det blev väl bra?

Kvällen innan jag var och handlade detta , satt  jag och Magnus och pratade om vad Magnus tjej önskade sig och då kom han faktist med ide´n om ett litet spa-kit och så blev det =)


Igår var det en massa att tänka på för min hjärna.. OCH  min sambos hjärna :

-   Fixa present
-   Inte glömma att ringa Läkare, F-kassan, chefen m.m
-   komma ihåg allt i och med barnpassning
-   komma ihåg att ringa Tovas Fritids och säga att vi skulle bli sena- vilket  VI TOTALT GLÖMDE BORT!!!

Så fritids ringde och var väl inte jättemuntra på oss :S  Så nu går jag och tänker på det och har en gigantist klump i halsen... Det ska inte mycket till för att jag ska känna mig som en värdelös förälder :(

Jag är inne i en orolig period nu känner jag :( Jag vill ha  tillbaka rutinerna plus att jag faktist vill tillbaka till jobbet.

Nä nu ska jag fixa lite grejer! Vad ska ni göra?

Tunga beslut;)

Jaha.. så har jag varit nere på stan en sväng och kikat.. Tog färdtjänsten och bara drog, fort som bara den gick det... he he he jag bara luras heeeela tiden ;) Nädå jag tog bussen ner och det gick som smort.  återkommer snart...Måste dra!

Regn-tankar& lite annat..

 Härligt när det regnar- eller hur?! Vi behöver regn så det passar ju bra!
 Ibland är det så himla skönt att bara gå runt och kura inne medans man hör hur det regnar ute..

Måste kolla va Klas min katt/hund gör.. det låter konstigt  från övervåningen (han tror ibland att han är en hund) , återkommer strax!

Jeeepp.. i´m back..ingen fara på torpet- han BARA  stog och slíckade på en kvarglömd Kolakaka som låg framme...
Snacka om att det suger  i gotte-tarmen då! 

Jag  håller på att vänja av honom och hans bror Knut att inte käka för mycket blötmat- fast det går inte riktigt hem hos dem.

Nä nu till något annat!

Igår var vi på Utvecklingsamtal för Tovisen och det var jättebra:) Tova är väldigt  med när det gäller att läsa och skriva - hon övar som bara den nu!  Sen efter att vi hade kommit hem från utv.samtalet så bakade vi Kolakakor...

Usch vet ni vad jag känner nu??! Det känns inte kul att blogga längre :(  jag saknar mina bilder som jag har i min andra sega dator.. sen så har jag ingen inspiration alls.. Jag är ingen bloggare som vill att det ska vara så sockersött och bra allting i mitt liv när jag skriver.. Vill ju gny lite..

Tex gnälla över att vårat kök håller på att rasa ihop och att min sambo skulle ge sig på att laga skiten genom att åka ut till Torp i söndags för att köpa nya gångjärn.. S å är han duktig och börjar greja med detta så fort han kom hem från jobbet.

Det lyfts av en stor städskåps-dörr,det borras och det hålls- tungt som fan va det, mycket svordommar med!! Sen visade det sig att det var tydligen för långa skruv så det blev märken i dörren- Skitsamma säger jag -för vi ska ändå fixa till köket  men bara skiten håller för det är ju inga lätta dörrar att få över sig :( 
Jag sa inget- ingen ide´, jag drog en djup suck och tänkte att : "det spelar ingen roll att jag köper ett par jobbarbyxor till min sambo och tror att han ska bli en en superhändig karl för att han ser ut som en snickare i sina nya brallor , som dessutom var ett par nummer för stora- men jag tänkte att han lär sig väl?! "

FAST hoppet är ju det sista som lämnar människan och kanske det gäller i djurlivet med ;)  Ha en bra dag i regnet för det tänker jag ha;)  





http://www.pixgallery.com/category/325                  he he he...                      




                                 

Trött!

Usch idag är jag så trött att jag snart ramlar omkull och somnar- sovit konstigt inatt också, men det kan ju vara så ibland!
Trodde det skulle regna idag men så vaknade jag av solen :) Det är härligt! Fast det känns som om regnet behövs lite..

Meeen vilka supergrannar jag har! Tittar ut och så står Hasse där och klipper häcken för mig :) Fasiken va bra!
Han kom över och frågade ifall han fick klippa den även ifall vi bodde här för det hade han gjort innan.
 De som hade radhuset innan hade inte tagit hand om det något större säger de som bor här brevid sen
 tidigare:(  Tråkigt sånt där!

Men det är klart nu till en början är det heeelt okej ifall han hjälper oss med häcken. 

Nä nu laddar jag och Tova för utvecklingsamtalet som vi ska på kl.14! Vad händer för er?



     Busksax 6 V

Bio med töserna och mor min:)

Idag har det varit fullt upp precis som vanligt;) Men ändå på ett lugnt sätt! Vi gick upp sent och åt en härlig frukost:) Lite tjafs va det- men inget större.. Mina töser har en förmåga att börja reta varandra när det är som mest olämpligt ( När är det lämpligt att retas??!)  Som tex när deras mor är nyvaken och hungrig som en björn- måste nämligen ha frukost så  fort  jag vaknar!

Men sen lugnade de ner sig :) Efter det så fick Tova träna ögat och jag sympati-tränade med henne-vilket innebar att jag tryckte dit en ögonlapp på mig med! Jag tänkte att det måste vara lättare för henne och det var det.

Nu måste jag skryta : Min stora tjej Tova är väldigt duktig när det gäller att träna sitt stackars öga måste jag säga. Nu när jag kände hur det var så kan jag säga att hon är superduktig:) Det var inte alls kul..kändes otrevligt, instängt,och när man skulle ta bort lappen gjoerde det jätteont och så såg jag ut som en Tvättbjörn :(

Efter allt var gjort-påklädning m.m så gjorde jag mina välkända Morotspannkakor gjorde på Dinkelmjöl- underbara är de:)  Ni får kanske receptet om ni vill ha det...Det blev att käka och efter det drog vi ner till bion. Väl där var det kaos. Nu överdrev jag men jag tyckte det va jobbigt. Hämta  de där sk. dynorna som gör att de små liven sitter bättre... hmm... trodde jag ja. Vilka hårda  f-n-skap! Och så gled de ner och så. Nu var jag där igen- jag skulle ju sluta gny....

Ja ja.. filmen var jättebra men jag gjorde det pinsamma- att somna :S Det var ju inte meningen såklart . Kvällen är lite tråkig ikväll fast jag ska nog försöka hitta på något nu? Vad vet jag inte men jag försöker ;)  Vad gör ni ,ikväll?

Puss på er  <3 


                                                                      

oartiga jag...

Nja.. iadg hinner jag inte sitta här så det får bli imorgon! Hoppas Valborg va bra! Här var det prima ;)


Nä nu är det altan som gäller =)  ha en bra dag och är det någon som ska Demostrera så hejjar jag på från min solsäng... Lite dåligt samvete har jag :S


KRAM KRAM




RSS 2.0